Featured Posts

Minnie AjidMinnie Ajidsaya seorang wanita,wifey n ibu.mempunyai 4 orang anak hasil perkawain dengan suami saya iyaitu amirul syafiq arunatheym,saya seorang yang simple dan surirumah sepenuh masa ok tu je.

Readmore

Amirul Syafiq Arunatheym.My hubby ini lah hubby ku.dia seorang yang penyayang tapi tegas,penyabar,baik hati,ringan tulang,peramah dan caring.dia seorang yang simple tidak cerewet,rajin berkerja dan pandai buat lawak.............

Readmore

Mikail Dharma Arunatheym b.Amirul Syafiq Arunatheym, Anak saya yang pertamaMikail Dharmah dia seorang yang active bersukan,dan peramah.rajin dan penyayang. ...

Readmore

yashmeen rihanna tulsi arunatheymyashmeen rihanna tulsi arunatheymanak ku yg kedua.dia seorang yg degil tp pintar dan pandai berdikari.....

nazneen kaisara radha.nazneen kaisara rahda bte amirul syagiq arunatheym ini anak saya yang ke3,baru berumar 6 bulan lebih.dia seorang yang suka senyum dan ketawa.tengok dari gaya ia pun nakal mc, kakak n ababg nya hihi....

Readmore

Ummu Haram Binti MalhanUmmu Haram Binti MalhanUmmu Haram berangan-angan untuk dapat menyertai peperangan bersama mujahidin yang menaiki kapal untuk menyebarkan dakwah dan membebaskan manusia dari peribadatan kepada sesama hamba menuju peribadatan kepada Allah saja. Akhirnya Allah mengabulkan angan-angannya dan mewujudkan cita-citanya....

Readmore

Rss

Tuesday, January 18, 2011

o...wah.....aku di serang resdung.


Paling aku benci kalau aku di serang resdung.ini kali keduan aku mengandung aku di serang resdung.baru klu kena penyakit ni.ada sj yg nda kena.hidung gatal,bersin,hidung tersumbat,kulit muka berkeluaran jerawat sama kadang2 pandai tu tiba2 air hingus mengalir tanpa di sedari.hahaha....Tp yg nda best nya ni.jerawat berkeluaran.biar pun guna product mahal2 nda jg dpt mengubat tu jerawat.sbb resdung ni suka hati nya sj mau serang org.br time aku prengant lah dia mau serang aku.sbb klu org mengandung kono.kita nda bole kasi lari ni resdung sbb klu mkn ubat nanti takut ada efek sama kandungan.adeh....nanti ko resdung aku akan cr jln jg utk kasi lari ko jauh2 dr t aku.wait n c...aku nda tahan suda ni bersin,setiap mlm hidung tersumbat n jerawat berkeluaran.nanti time raya org bermuka licin aku pulak ni bermuka mcm jln yg blm siap tu.resdung2 kenapa lah kau suka serang aku time aku pregnant.i hate it u....................sesiapa yang membaca luahan hati ku pasal resdung ini.sila lah bg  petua2 kamu yg aling hebat itu utk menghilangkan resdung ku ini tanpa mengefek kan kandungan ku TQ.

1 comment: